Kanalisering

Kanaliserede budskaber fra engle og mestreDSCN0124

Vi lever i en tid med mange udfordringer – både tæt på os og ude i verden. Der er økonomisk krise, naturkatastrofer og terror i større omfang end nogensinde før. Gør det dig bange? Bruger du meget energi på at bekymre dig om fremtiden?

Det er en del af den tid vi lever i, og sådan skal det være lige nu. Vi gennemlever en renselse, hvor mange gamle og skjulte ting kommer frem i lyset, og det er nødvendigt for at der kan blive ryddet ud i mørket, så lyset og kærligheden kan få mere magt. Den åndelige verden er kommet meget tættere på os, og de hjælper med processen – både til den enkelte og i et langt større perspektiv.

De opstegne mestre og engle har masser af hjælp og kærlighed til hver af os, men vi vælger selv, om vi vil tage imod. Har du lyst til at høre, hvad dine åndelige vejledere siger til dig, så vælg en behandling med kanalisering. Jeg vil efter bedste evne videregive de budskaber, jeg modtager til dig. Det kan være fra din skytsengel, en af de opstegne mestre, en ærkeengel eller andre guider, og fælles for alle meddelelser er, at de er fulde af kærlighed og omsorg for dig.

Du vil sædvanligvis modtage stor healing under kanaliseringen, og der kan ske healing af gamle oplevelser både fra dette og fra tidligere liv.

Du kan læse om mestre og engle på spiritweb.dk

Denne kanalisering er fra Ærkeenglen Michael:

“Vi beder dig ikke om at forandre dig eller lave om på dig selv. Vi beder dig heller ikke om at gøre noget bedre eller anderledes. Vi beder blot om, at du elsker dig selv, præcis som du allerede er.”

DSCN0125