Healingsmassage

Passer du godt på din krop og dig selv? Din krop skal holde hele livet, så det er en rigtig god ide at være ven med din krop og lytte til, hvad den fortæller dig, for din krop lyver aldrig.

Hvad gør du, hvis kroppen gør ondt? Bliver du irriteret, eller ignorerer du det og håber det går over? Hvad nu hvis det er noget rigtig vigtigt, din krop vil fortælle, men du lytter ikke?

Ja, så må den jo råbe højere – gøre endnu mere ondt eller måske blive syg – for kroppen vil gerne være din bedste ven og hjælpe dig til at passe på dig selv.

Din krop gemmer på alle oplevelser fra din fortid, og derfor er healingsmassage og berøring en glimrende form for kropsterapi til selvudvikling. Behandlingen er blid og omsorgsfuld og kan hjælpe dig til en dybere kontakt med dig selv og din krop.

Du kommer måske i kontakt med gamle oplevelser og følelser, som du egentlig havde glemt, og disse følelser kan være årsagen til dine problemer.

orange_stribe

Healingsmassage med samtale

Når du kommer til en behandling, har vi først en samtale på 20 – 30 min. Du fortæller lidt om, hvordan du har det, og hvad der er vigtigt i dit liv lige nu, og vi taler om, hvor du mærker spændinger i kroppen.

I samtalen kommer der således fokus på de ting, der er vigtige i dit liv lige nu, og da din fysiske krop og det psykiske/ følelsesmæssige hænger sammen, vil de problemer, du lige nu arbejder med, hænge sammen med de spændinger, du har i kroppen.

Jo mere indsigt og opmærksomhed du får på dine problemer og gamle uhensigtsmæssige handlemønstre, jo lettere er det at give slip på dem, og når det lykkes, vil du konstatere, at spændingerne i kroppen forsvinder.

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

sol_stribe

Healingsmassage uden samtale

Du kan naturligvis vælge massage uden egentlig samtale, således at du alene får en fuld kropsmassage. Massagens rolige og dybe strøg giver ro og mulighed for, at du bedre kan mærke og lytte til din krop og få en fornemmelse af, hvad der har været med til at skabe dine spændinger.

Massagen er afslappende og giver ro i kroppen, så den kan hjælpe dig, hvis du er stresset. Du kan også bruge behandlingen som  velvære, hvis du vil forkæle dig selv.

Du kan også vælge en kort udgave af massagen. Her vil der være fokus på et bestemt område, f.eks. benene eller ryg, skuldre og nakke.

En fuld kropsmassage varer godt 1 time, mens den korte udgave varer ca. ½ time.

solopgang_stribe