Ansigtshealing

Ansigtshealing er meget afslappende og kan bruges som ren velvære, stressbehandling, terapeutisk behandling m.m.

Ansigtet viser os udadtil og siger rigtig meget om, hvordan vi har det – vi smiler, græder, er vrede, triste eller neutral. Alle disse udtryk rummer følelser, som kan sætte sig fast som stress og ubalancer i kroppen og vore organer.

Ansigtshealing kan være med til at forløse stress og ubalancer – både fysisk og psykisk. Det er en blid og nærværende berøring, der arbejder med forskellige zoner i ansigtet som relaterer sig til kroppens organer (zoneterapi i ansigtet). Der rettes op på fysiske og psykiske ubalancer, og til slut stimuleres lymfesystemet, så affaldsstoffer frigives. Du bliver helt afslappet og vil opleve større velvære.

Kroppen er din ven og er rigtig dygtig til at heale sig selv, så behandlingen kan være med til at forløse spændinger og gamle traumer, så disse ikke sætter sig fast og udvikler sig til sygdomme eller give smerter.

Behandlingen stimulerer kredsløbet, så både hjerne, organer, muskler, hormoner og nervesystemet fungerer bedre. Det gør, at din krops psykiske og fysiske tilstand forbedres, så du får et større velbefindende.

Prøv det – behandlingen varer ca. 50 minutter – og første gang koster p.t. kun 300 kr.