Udsagn fra klienter

“Ansigtshealing hos Margit er så berigende for både krop, hoved og sjæl. Udover at man virkelig får stresset af og får løsnet spændinger i ansigt og hoved samt giver hjernen en tiltrængt pause, så sendes der gode energier ud i hele kroppen. Ren velvære og sund forkælelse”

-Tina

“Jeg har aldrig følt mig så afslappet som efter ansigtshealing hos Margit. Jeg vil gerne komme igen i næste uge – siger Marianne”

Skøn, blid, afstressende og lymfedrænerende ansigtsmassage af Margit. Det er virkelig en dejlig healende behandling, hvor du føler dig fornyet – kan varmt anbefales af Anita

“Margit er den mest omsorgsfulde person jeg kender”

-Lisbeth

“Af hjertet tak for BevidsthedsBerøring hos dig. En behandling, som “min krop mærker endnu”! Under behandlingen oplevede jeg, hvordan du intuitivt koncentrerede dig om specifikke områder ved min krop, som jeg selv gennem årene kender til, har brug for opmærksomhed. Steder i min krop, hvor følelser er lagret, forsvar er bygget op, skævheder er opstået osv. Gennem behandlingen oplevede jeg, at det føltes som, at “min krop kom hjem” og den blev hørt, mødt og rummet på en måde, som jeg sjældent har oplevet før. Det er disse eftervirkninger, jeg oplever endnu. Og ja, især som min krop oplever. Det er som om, kroppen husker mødet – og det er så hjerteligt og fint, at jeg smiler, hver gang min krop minder mig om det!

Behandlingen har indtil nu gjort, at min krop “lettere kan tale til mig”, trods jeg forinden var ganske kropsbevidst og opmærksom på signaler, behov og grænser, helt ned til hvilke madvarer min krop ønsker/ikke har godt af. Nu er det om muligt endnu lettere for mig at høre kroppen tale til mig. Ikke mindst har det hjulpet, at du ved fokus på de specifikke områder af min krop, italesatte, hvad min krop kan have lært, hvor den har bygget forsvar m.m. Nu sænker jeg skuldrene, når min krop fortæller mig, at jeg igen er i gang med at trække dem op om ørerne for at ruste mig mod, hvad der kan ske. Være på vagt. I det hele taget har behandlingen hos dig gjort, at jeg nu er endnu mere lydhør og nænsom over for mig selv, i min krop.”

–  Tove

solopgang_stribe

“Tusinde tak Margit, for en virkelig dejlig og nærværende session hos dig, det er absolut ikke sidste gang jeg prøver Bevidsthedsberøring … Den nærhed og omsorg du lægger i din behandling er meget smuk, – jeg følte mig virkelig til stede på en meget fokuseret måde, og på dejligste vis, mærkede jeg alt hvad der skete i min krop og bevidsthed under sessionen. Derudover skal det selvfølgelig nævnes, at jeg var smertefri i flere dage efter behandlingen, hvilket jo er en kæmpe frihed, når man er vant til at leve med underliggende smerter i det daglige – Så endnu engang, – Tusinde tak Kære Margit”
– ZD

lys_stribe

“I det øjeblik Margit begynder på sin healende massage, overlader jeg komplet tillidsfuldt min krop i hendes hænder, og mine tanker flyver afsted som i en dejlig drøm. Margit er omsorgsfuld, positiv og naturlig. Hendes massage er en fryd – jeg glæder mig altid til mere.”
– Mette

orange_moerk_stribe

“Jeg føler en sådan fred, som, jeg næsten ikke anede, eksisterer – men det GØR der…!”
– Leo

orange_stribe

“Det er en gave, jeg giver mig selv, når jeg får healingsmassage. Margits omsorgsfulde massage og støttende ord hjælper mig til at blive bedre til at mærke min krop og dens signaler til mig. Jeg bliver bedre til at lytte til og handle på de tanker og følelser, som optager mig i dagligdagen. Det er altid en værdifuld, afstressende og inspirerende oplevelse for mig at lægge mig på massagebriksen.”
– Lisbeth

sol_stribe

“Da jeg kom til Margit første gang, var jeg ret anspændt i min krop, hvilket formentlig kunne skyldes længere tids stress samt bivirkninger efter en operation. Efter nogle få ganges massage og samtale blev der løst op for nogle ting, og jeg fik det bedre. Jeg er fortsat med massage, og det kan godt betragtes som en luksus, men jeg tror, det er vigtigt at give sig lov til at forkæle sig selv, og i den forkælelse indgår helt klart at komme op til Margit. Dette at lægge sig til rette og bare nyde Margits blide massage, og mærke efter, hvad der sker i krop og sjæl, er noget ganske særligt.”
– Grethe

solopgang_stribe

Har du en kommentar, så send den gerne til mig