Behandling

Ansigtshealing

Ansigtshealing er blid og nærværende ansigtsmassage, der bearbejder kroppens organer. Samtidig mindskes fysiske og psykiske ubalancer, og der arbejdes med lymfesystemet. Det giver stor ro og velvære og er derfor godt mod stress, men kan bruges som ren velvære.

 Særligt tilbud

Jeg brænder i særlig grad for at hjælpe kvinder, der har været udsat for overgreb – fysisk, psykisk eller seksuelt, så derfor har jeg dette særlige tilbud.

DET VIRKER FOR MIG, SÅ HVORFOR IKKE FOR DIG?

Kanalisering

Har du lyst til at høre, hvad dine åndelige vejledere siger til dig, så vælg en behandling med kanalisering. Jeg vil efter bedste evne videregive de budskaber, jeg modtager til dig.

Læs mere om kanalisering

Soul Body Fusion®

Din sjæl ved altid, hvad du har allermest brug for lige nu, og det er din egen sjæl, der gør arbejdet. Soul Body Fusion® er en fantastisk støtte i din personlige udvikling, ligesom det i øvrigt kan hjælpe dig både fysisk og psykisk.

Læs mere om Soul Body Fusion®

Healingsmassage

Jeg tilbyder både healingsmassage med og uden samtale. Under samtalen vil der være fokus på de ting, der er vigtige i dit liv lige nu, og som kan give spændinger i kroppen. Massagen er afslappende og giver mulighed for, at du kan mærke din krop bedre.

Læs mere om healingsmassage

behandlingsrum