Behandling

Magisk berøring (BevidsthedsBerøring)

BevidsthedsBerøring (BB) er den mest fantastiske form for kropsterapi jeg har fået, og derfor brænder jeg for at hjælpe andre på samme måde. BB hjælper din krop til at helbrede sig selv og finde dine indre ressourcer, for din krop rummer masser af visdom. BB hjælper dig til at slippe gamle spændinger, og det er ikke nødvendigt, at gå dybt ind i din historie. Din krop og dit åndedræt ved hvad der skal til, så kroppen bliver mere harmonisk, og du får et dybere åndedræt. Det giver dig større velvære – både fysisk, psykisk og spirituelt.

DET VIRKER FOR MIG, SÅ HVORFOR IKKE FOR DIG?

Læs mere om Bevidsthedsberøring / Magisk berøring 

Kanalisering

Har du lyst til at høre, hvad dine åndelige vejledere siger til dig, så vælg en behandling med kanalisering. Jeg vil efter bedste evne videregive de budskaber, jeg modtager til dig.

Læs mere om kanalisering

Soul Body Fusion®

Din sjæl ved altid, hvad du har allermest brug for lige nu, og det er din egen sjæl, der gør arbejdet. Soul Body Fusion® er en fantastisk støtte i din personlige udvikling, ligesom det i øvrigt kan hjælpe dig både fysisk og psykisk.

Læs mere om Soul Body Fusion®

Healingsmassage

Jeg tilbyder både healingsmassage med og uden samtale. Under samtalen vil der være fokus på de ting, der er vigtige i dit liv lige nu, og som kan give spændinger i kroppen. Massagen er afslappende og giver mulighed for, at du kan mærke din krop bedre.

Læs mere om healingsmassage

behandlingsrum